Közösség

Látogató számláló

0
0
6
9
7
2
2

Tápegységek, töltők

Tönkrement, elveszett tápegységek, töltők, inverterek pótlását is vállaljuk, legyen szó akár hálózati, akár szivargyújtós változatról. Számos készüléktípus, pl. laptop, tablet, monitor, router, modem, GPS, mobiltelefon, kamera, fényképezőgép, mp3/mp4 lejátszó, iPhone, rádió, lakásriasztó, és bizonyos háztartási készülékek tápegységeit tudjuk pótolni. Specifikus tápegységeink mellett univerzális, többcélú tápegységek és töltők is vásárolhatók.

A tápegységek, töltők pótlásához kérjük, lehetőség szerint hozza el a készülékét, és az eredeti tápegységét a könnyebb beazonosításhoz. Több paraméternek is egyeznie kell az eredetivel, pl. tápfeszültség, áramfelvétel, tápdugó külsö-belső átmérője. Mindemellett az új tápegységet lehetőség szerint kipróbálva adjuk a készülékéhez, így biztosak lehetünk abban, hogy tökéletesen működik.


Laptop, netbook tápegységek széles választékban, szinte minden nagyobb gyártó készülékének tápegységét tudjuk pótolni. Pl. Acer, Dell, HP, Samsung, Toshiba, Asus, Lenovo, Sony, Siemens, stb. Amennyiben az utángyártott típusok között mégsem található megfelelő, az univerzális tápegységek között nagy valószínűséggel találunk olyat, ami paramétereiben megfelel az eredetinek.

Univerzális tápegységeink szinte minden igényt kielégítenek, mind az otthoni (hálózati), mind az autós (szivargyújtós) felhasználás területén. Mindkét esetben széles skálán választhatunk mind a feszültség, mind a teljestmény, mind a csatlakozók szempontjából.

Napjainkban már a mindennapok részét képezik a mobiltelefonok, tabletek, navigációk, különböző zenelejátszók. Tápegységeik a gyakori használat miatt hamar tönkremehetnek, üzletünkben ezek pótlására is van megoldás. A leggyakoribb hálózati és szivargyújtós tápegységek a mini és micro USB-s típusok, de gyártófüggő változatok is szerepelnek kínálatunkban.

Feszültség-átalakítóink (invertereink) kitűnő megoldást nyújtanak azok számára, akik gépkocsijaikban szeretnének - egyébként 230V-ról működő - készülékeket üzemeltetni. 12 és 24V-os típusok is elérhetőek, a választásnál azonban ügyelni kell arra, hogy milyen teljesítményre van szükségünk.

Kínálatunkból számos akkumulátor-töltő típusból lehet választani, kezdve az egyszerűbb típusoktól az automata univerzális töltőkig. A hagyományos, 1.2V-os akkumulátorok mellett megtalálható az 1.6V-os típus is, a hozzá való töltővel együtt. A leggyakoribb elemtípusok (ceruza, mikro, baby, góliát, 9V) mellett a speciális távirányító-, fotó-, illetve gombelemek döntő többsége is fellelhető üzletünkben.
Honlap készítés